Társaságunk családi vállalkozásként 1992-ben alakult, mint 100 százalékban magyar tulajdonú betéti társaság, majd 2000. áprilisában alakultunk át a mai, JUKO Építőipari és Szolgáltató Kft-vé. A villamosenergia-ipar területen szerzett tervezői és kivitelezői tapasztalatainkra alapozva létesítettük cégünket.

A JUKO Kft. fő profilja az ország egész területén villamos hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, valamint az ezekhez kapcsolódó teljes körű ügyintézés.

Vállalatunk hazánk összes Áramszolgáltatójánál, mint minősített tervező és kivitelező tevékenykedik.
A kezdeti évek sikereinek köszönhetően 2004-ben megépült a cég jelenlegi székhelye, iroda, műszaki kiszolgáló -és raktárépület. Munkatársaink a Veresegyházon található modern, saját tulajdonú, esztétikus, nyugodt munkakörnyezetet biztosító légkondicionált irodaházunkban látják el feladataikat.

Tevékenységünk:

– energia tanácsadás
– közcélú villamoshálózatok tervezése, engedélyeztetése, építése
– közvilágítási hálózatok korszerűsítése, tervezése, kialakítása, üzemeltetése
– dísz –és térvilágítási hálózatok tervezése, kivitelezése
– kábeltelevíziós, távközlési hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása

Ügyfeleink megelégedettségét megbízható, stabil partnerként szolgáljuk. Segítséget nyújtunk megrendelőinknek az igényeik és szükségleteik, elképzelésük megtervezésében, felmérésében és a legjobb megoldás kiválasztásában a legkisebb költség elvét szem előtt tartva. Általános elvárás, hogy amellett, hogy tökéletesen és megbízhatóan működjön a villamos rendszer, megfelelő költséggel üzemelő berendezéseket és rendszereket építsünk ki.