A JUKO Kft. elkötelezte magát, hogy a megrendelőinek minőségi elvárásait és folyamatosan változó igényeit maradéktalanul teljesítse, ezért folyamatosan fejleszti vállalat és minőségirányítási rendszerét. Külön hangsúlyt fektet arra, hogy a vevői igények teljes körű kiszolgálása megvalósuljon.

Társaságunknál jelenleg érvényben lévő nemzetközi szabványok: MSZ EN ISO 14001:2005; MSZ EN ISO 45001:2018; MSZ EN ISO 9001:2015

Tanúsítványaink az Erősáramú szabadvezeték és földkábel, tér és közvilágítási hálózatok, transzformátor állomások tervezésére és kivitelezésére terjednek ki.

ISO 14001

Nemzetközi szabvány. Meghatározza a követelményeket egy környezetközpontú irányítási rendszerre, amelyet Cégünk felhasznál a környezeti teljesítménye javítására
• Tudatosan járulunk hozzá ahhoz, hogy a kedvezőtlen környezeti hatások megelőzhetők vagy csökkenthetők legyenek.
• Vállaltunk környezeti politikájával összhangban a környezetközpontú irányítási rendszer tervezett eredményei tartalmazzák: a javuló környezeti teljesítményt; a megfelelési kötelezettségek teljesítését; a környezeti célok elérését.
• A szervezet felső vezetése folyamatosan információt kap annak érdekében, hogy hosszú távon sikeresen járuljon hozzá a fenntartható fejlődéshez.
• Az életciklus szemlélet működtetésével tevőlegesen járulunk hozzá annak megelőzéséhez, hogy a környezeti terhelések nem tervezett területeken legyenek negatív hatással környezetünkre.

ISO 45001

Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszere. Olyan objektív tényeken és kockázatértékelésen alapuló menedzsmentrendszert, amely kidolgozása és folyamatos karbantartása, fejlesztése segítségével a JUKO Kft. vezetősége objektív értékeléseken alapuló döntéseket hoz annak érdekében, hogy munkatársai egészségét és munkahelyi biztonságát milyen módon kívánja fejleszteni, jobbá tenni a törvényes kereteken túlmutatóan.
• munkatársaink, alkalmazottaink érzékelik a JUKO Kft. vezetőinek figyelmét, törődését egészségi állapotuk, egészségük megőrzése iránt.
• a „majdnem balesetek” megfelelő súlyú értékelésével és kezelésével folyamatosan nő a munkatársaink biztonságérzete, bizalma.

ISO 9001

Nemzetközi szabvány. Arra az esetre határozza meg a minőségirányítási rendszerre vonatkozó követelményeket, amikor Cégünknek bizonyítania kell, hogy képes folyamatosan olyan terméket szállítani vagy szolgáltatást nyújtani, amely megfelel a vevői, valamint az alkalmazandó jogszabályi és egyéb szabályozó követelményeknek.
• Célunk a vevői elégedettség növelése a rendszer eredményes alkalmazásával. Minőségi mutató, mely azt mutatja Ügyfeleinknek, hogy a JUKO Kft. önmagával szemben támasztott igényei mesze túlszárnyalják az átlagot.
• Az ISO 9001 tanúsítványunkkal jelentős fejlődést tudunk elérni a hatékony folyamatainkkal a termékminőségben – a selejtek és a hibák csökkentésével és a termelékenység növelésével.

A creditworthy” – pénzügyileg stabil cég a Dun & Bradstreet Bisnode minősítés alapján (Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.)