>> Bemutatkozás:

Társaságunk 1992-ben alakult, mint betéti társaság, majd 2000. áprilisában alakultunk át a mai JUKO Építőipari és Szolgáltató Kft.-vé. A JUKO Kft. alapító tulajdonosai az energia ipar kivitelezői és áramszolgáltatói területeken szerzett tapasztalatokra alapozva létesítették a céget.

Építőipari fővállalkozásként indult a cég.

A JUKO Kft. fő profilja villamos energia hálózatok, transzformátor állomások, szerelvények telepítésének tervezése és kivitelezése, valamint teljes körű ügyintézés.

Tevékenységünk:

- energia tanácsadás;
- villamoshálózatok tervezése, építése;
- közvilágítás tervezése, kialakítása, üzemeltetése;
- kábeltelevíziós, távközlési hálózatok tervezése, kivitelezése, karbantartása;
- villamos energia tervezés és üzemeltetés terén jelentkező egyéb feladatok ellátása
- közvilágítási hálózat üzemeltetés

Közvilágítás korszerűsítés (bővítés):

Társaságunk Veresegyházán közvilágítási hálózat rekonstrukcióját végezte el és 2019-ig üzemeltetési feladatokat lát el. Az elavult rossz hatásfokú, viszonylag nagy teljesítményű közvilágítási lámpák lecserélésével jelentős költség megtakarítás érhető el. A teljesítménycsökkenésből adódó megtakarítás révén általában 5-10 éves futamidő alatt megtérül a beruházás teljes költsége. A korszerűsítés lehetővé teszi a közvilágítás részbeni bővítését, ami minőségi javulást eredményez. A beruházáshoz valószínűleg igényelhető állami támogatás, melynek mértékétől függően a futamidő rövidül, valamint társaságunk kidolgozott egy finanszírozási formát, melynek keretében Megrendelő bérleti formában egyenlíti ki a kivitelezés költségét.


A JUKO Kft. nemcsak kedvező áru és gyors munkavégzéssel igyekszik kielégíteni partnerei igényeit, a minőségre is igen nagy hangsúlyt fektet. Különböző építési technológiákhoz szükséges munkagépek találhatóak meg kiterjedt gépparkunkban.

Jól képzett műszaki szakember gárda áll rendelkezésünkre a feladatok ellátásához. Szakembereink, az elektromos hálózat építési szakma hazai viszonylatában, a minőségi munka megvalósításának érdekében korszerű elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, így képesek a szakma által igényelt magas színvonalú ipari munkát elvégezni. Tudásukat folyamatos képzéssel és ellenőrzéssel fejlesztjük a megbízások magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. Cégünk alkalmazottainak száma 98 fő.

A kezdeti évek sikereinek köszönhetően 2004-ben megépült a cég jelenlegi székhelye, valamint a bázisát képező iroda- és raktárépülete. Munkatársaink Veresegyházán található modern, saját tulajdonú légkondicionált irodaházban látják el feladataikat.

Megrendelőink megelégedettségét megbízható, stabil partnerként szolgáljuk. Segítséget nyújtunk megrendelőinknek igényeik és szükségleteik, elképzelésük megtervezésében, felmérésében és a legjobb megoldás kiválasztásában a legkisebb költség elvét szem előtt tartva, hiszen a Megrendelő elvárja, hogy amellett, hogy tökéletesen és megbízhatóan működődjön a villamos rendszer, megfelelő költséggel üzemelő berendezéseket és rendszereket építsünk ki.

 
juko.hu 2012